NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Alte blocuri din zona vale au rămas fără apă pentru că nu au încheiat contract

ApaVital a sistat astăzi apa potabilă în alte scări de bloc din zona vale. La primele ore ale dimineții angajații operatorului au început să sape pe strada Veronica Micle, în apropierea blocului C4.

  

După câteva ore, aceștia au oprit furnizarea apei la această scară de bloc, dar și la altele. Reprezentanții operatorului au recunoscut că vor debranșa blocurile fără contract, atunci când au fost întrebați ce lucrări execută.

Cetățenii din zonă s-au arătat extrem de nemulțumiți de această situație și au sunat la Primărie să anunțe că se intervine pe domeniul public fără autorizație. Cei de la ApaVital au susținut că au făcut toate formalitățile către municipalitate, în timp ce de la Primărie cetățenii nu au primit nici un răspuns clar.

Locatorii acestui bloc au apometre scoase pe casa scării. Ei vor de la operatorul de apă contracte individuale, dar le este refuzat acest drept.

Cetățenii din blocurile rămase fără apă sunt extrem de supărați pe conducerea Primăriei și ApaVital. Oamenii vor contracte la apă, nu se opun plății debitelor restante și își doresc un tratament mai bun din partea celor de la ApaVital.

Aceștia au mai spus că așa cum alte societății furnizoare de utilități au încheiat contracte individuale, și ApaVital poate face acest lucru.   

„În strada Veronica Micle se desfășoară lucrări ale ApaVital de întrerupere a serviciilor de apă pentru debite neachitate”, a fost răspunsul purtătorului de cuvânt de la ApaVital, Răzvan Manolache.

Menționăm faptul că de marți, 22 septembrie,blocul C5, din aceeași zonă, a rămas fără apă.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Investiția de pe Nicolae Iorga suplimentată de la sine putere de șefii Primăriei, fără acordul aleșilor locali!

Marius Parteni

Internet gratuit cu finanțare europeană, în Pașcani și localități învecinate

Redacția

Întrebări fără răspuns pentru consilieri: Primarul încalcă legea pentru ca aleșii locali să voteze în necunoștință de cauză!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site