NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sorin Olariu a probat asfaltul turnat pe Dragoș Vodă cu ciocanul: primarul și viceprimarul își bat joc de cetățeni! (VIDEO)

Sorin Olariu, liderul PMP, nu se lasă și demonstrează că municipalitatea își bate joc de contribuabili. Acesta a demonstrat că lucrările de asfaltare sunt făcute de mântuială, iar banii contribuabililor sunt cheltuiți în bătaie de joc.

  

Liderul PMP a postat pe Facebook o filmare în care verifică calitatea lucrărilor de asfaltare a gropilor lăsate în urmă de ApaVital pe strada Dragoș Vodă. Deși pentru reabilitarea acestei străzi s-au cheltui anul trecut 1,7 milioane lei, plombarea găurilor ce a avut loc în urmă cu două zile s-a făcut în cel mai neprofesionist mod.

Olariu a demonstrat că asfaltul pus nu are cum să reziste deoarece a fost turnat direct peste pământ. Din înregistrarea postată pe internet se observă cum politicianul lovește cu un ciocan, de aproximativ jumătate de kilogram, în asfalt, iar acesta se dislocă la fiecare lovitură.

Politicianul a lovit de circa 7 ori în marginea asfaltului, reușind să decapeze o porțiune de câțiva centimetri buni, demonstrând că dedesubt era pământ, fapt ce în opinia sa va duce la apariția gropilor în cel mai scurt timp.

Sorin Olariu a transmis un mesaj viceprimarului Vasile Axinte și primarului Dumitru Pantazi, în care le explică de ce a intrat în politică și de ce ia atitudine față de ce se întâmplă în oraș: „Am intrat în politică și recurg la astfel de gesturi deoarece m-am săturat de mincinoși, de ipocriți, și de hoți. Astea sunt motivele . Eu aveam o meserie și puteam foarte bine să-mi văd de ea, dar uite că dumneavoastră îmi dați bătăi de cap.”

Reamintim că sâmbăta trecută Sorin Olariu a betonat două gropi de pe strada Dragoș Vodă tocmai din cauză că administrația locală, deși trecuseră câteva săptămâni de când fusese sesizată, nu intervenise pentru a remedia situația. Gestul politicianului a determinat pe viceprimarul Vasile Axinte să dispună marți asfaltarea acelor porțiuni de stradă, iar Poliția Locală l-a sancționat cu avertisment pe Olariu deoarece a intervenit asupra domeniului public fără a fi autorizat.

{youtube}ss2GmX_bl9w{/youtube}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Zanet candidează de unul singur pentru funcția de administrator public

Marius Parteni

O femeie acuză Primăria că nu îi eliberează titlul de proprietate pe un teren. Reprezentanții instituției spun că pășcăneanca nu are acte de moștenire

Răzvan Grecu

Izvor de bani la bisericile pascanene

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site