RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Alcoolul, bată-l vina! Două persoane accidentate din vina lui Bachus

Două persoane au ajuns ieri pe patul de Spital după ce au consumat prea mult alcool. Primul caz este cel al unei femei de 58 ani din Bosia, care s-a dus să hrănească păsările din curte după ce a băut bine.

Ajunsă în zona cotețului cu găini, aceasta a uitat că acolo sunt niște trepte și a căzut. Soțul  a chemat ambulanța care a transportat-o la Spitalul Muncipal de Urgență Pașcani. Aici, doctorii au calmat-o cu greu, pentru că femeia era agitată din cauza alcoolului și au stabilit că a suferit o dublă fractură la piciorul stâng.

Un bărbat de 80 ani, Costachi O. din Todirești a vrut ieri în jurul orei 15.00 să bea un pahar cu vin. Astfel, bătrânul s-a îndreptat către beciul casei de unde a vrut să își aducă o sticlă. La un moment dat, chiar la intrarea în beci bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut 2 metri în gol.

  

Rudele speriate au sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat o ambulanță. Ajuns în Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Pășcănean, bătrânul a fost diagnosticat de către medici cu un traumatism toraco-abdominal. Bărbatul a rămas internat pentru mai multe invetigații.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Câinii din adăpostul Asociației Axi Hope Pașcani nu mai au hrană! Află cum poți ajuta!

Iulia Huțanu

Doi medici din Timișoara și-au propus să-l salveze pe pășcăneanul care la 39 de ani cântăreste 300 de kilograme (VIDEO)

Redacția

Alinare pentru bătrâni şi bolnavi, în Săptămâna Patimilor

Ema Roman
Încarcă...