NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

CSM Kosarom pregătește două transferuri. Vezi despre cine este vorba

Sâmbătă va debuta o nouă ediție de campionat pentru echipele înscrise în Liga a 3 a. În acest sens, formațiile încearcă în continuare să își mai aducă jucători pentru a-și întări loturile.

 

 Echipal locală, CSM Kosarom a reușit să aducă în lot câțiva jucători noi cum sunt Nicolae Azaharioaiei de la Suceava sau Adrian Viorică de la Hârlău. Mai mult, în lotul pășcănean a revenit și Bogdan Chimir care plecase în Germania în căutarea unui loc de muncă, însă s-a întors.

  

 Mai mult, conducerea formației pășcănene, tratează în acest moment aducerea a doi noi jucători. Este vorba despre Robert Humă, mijlocașul formației CSMS Iași și Adrian Bursuc fundaș central la echipa FCM Bacău. Conform directorului CSM-ului Bogdan Mandric, cei doi jucători au șanse destul de mari să evolueze din acest an pe municipalul pășcănean.

 Menționăm că lotul echipei locale CSM Kosarom Pașcani este format din 20 de jucători și anume: Mihai Luca, Cosmin Bârlădeanu, Lucian Năcuță, Radu Dan, Sorin Onu, Petru Răzlog, Vlad Răzlog, Ovidiu Aghiorghiesei, Marian Olărița, Nicolae Azaharioaiei, Petrică Toader, Andrei Lipovanu, Petrică Maftei, Bogdan Chimir, Petrică Agrigoroaiei, Cristi Rîșcu, Adrian Viorică, Bogdan Știubei, Cosmin Nemțanu și Cosmin Ungureanu.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Fost jucător la CSS Pașcani, chemat la Naționala României!

Redacția

S-a dat start competiţiilor la tenis de câmp, în Paşcani

Ema Roman

(Video) Pășcăneanul Crețu decisiv pentru NK Maribor!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site