RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Alba-neagra în cazul hair-stylist-ului accidentat la Pașcani. Comandantul Poliției: “Facem cercetări”

Poliția Pașcani cercetează circumstanțele în care s-a produs un accident în urma căruia un tânăr a fost la un pas de moarte.”E ceva acolo. Nu știu ce să îți spun acum. Facem verificări. O să vedem ce rezultă”, ne-a declarat comisarul-șef Mihai Năcuță, comandantul Poliției Pașcani.

Este vorba de cazul frizerului Liviu Bârsan, care a ajuns în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, după o lovitură suferită la cap. Sunt mai bine de zece zile de la acel incident, iar familia victimei încă are suspiciuni cu privire la împrejurările în care tânărul s-a lovit la cap.

  

La o zi după cele întâmplate, fratele victimei s-a prezentat la Poliția Municipală Pașcani unde a făcut o plângere. În urma acesteia polițiștii l-au audiat pe prietenul lui Liviu, cel care a asistat la accidentarea acestuia, însă mai așteaptă și punctul de vedere al medicilor de la Spitalul de Neurochirurgie Iași care l-au îngrijit pe tânăr.

Prietenii lui Liviu spun că el și-a revenit din coma de gradul III în urmă cu 3 zile, însă, deși este conştient, nu își poate aminti cu exactitate ce s-a întâmplat.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

DNA confirmă ancheta la Colegiul “Sadoveanu”. Iată poziția conducerii unității școlare

Marius Parteni

Accident rutier cu două victime, pe DJ 208, la intrarea în Valea Seacă

Oana Cordoneanu

Un șofer nu a acordat prioritate de trecere unui pieton în Pașcani, deși acesta traversa regulamentar

Redacția
Încarcă...