RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Airbnb anunță mai multe modificări pentru platforma sa de rezervări online

Airbnb a anunțat miercuri mai multe modificări aduse platformei sale de rezervări online cu scopul de a o face mai competitivă în concurența companiei cu hotelurile, relatează Reuters.

AirbnbFoto: Mohamad Kaddoura / Dreamstime.com

Compania cu sediul în San Francisco a declarat că vrea să creeze o experiență mai sigură și de încredere pentru călătorii care aleg să își organizeze pe cont propriu concediile în contextul în care turismul a cunoscut un an spectaculos în 2023, odată cu ridicarea ultimelor restricții legate de pandemia de COVID-19.

  

În Europa Grecia, Italia, Spania, Portugalia, Albania și Turcia se numără printre țările care au raportat venituri record din turism anul acesta.

„Airbnb este destul de mare. Dar pe cât suntem noi de mari, aproape de 10 ori mai multe persoane se cazează la hoteluri”, a declarat Brian Chesky, CEO-ul Airbnb, pentru Reuters.

Airbnb a raportat săptămâna trecută că 113,2 milioane de nopți de cazare și „experiențe” au fost rezervate prin intermediul platformei sale în trimestrul trei al anului, o creștere cu 14% comparativ cu aceeași perioadă a lui 2022.

Ce modificări aduce Airbnb platformei sale

Compania a anunțat acum lansarea „guest favourites”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Bani pentru liceeni și studenți din toată țara

Redacția

Ciucă: Regiunea Mării Negre devine o miză mare din perspectivă geopolitică

Redacția

Cîţu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie o ultimă variantă”. Întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: „Nu sunt firmă de advertising”

Redacția
Încarcă...