NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

AEP anunţă o licitaţie pentru modernizarea şi actualizarea Sistemului Informatic Registrul Electoral

Autoritatea Electorală Permanentă anunţă licitaţie pentru modernizarea şi actualizarea Sistemului Informatic Registrul Electoral (SIRE).

AEP a anunțat o licitație pentru modernizarea sistemului informatic FOTO Președin AEP / Arhivă

AEP a anunțat o licitație pentru modernizarea sistemului informatic FOTO Președin AEP / Arhivă

Conform anunţului publicat pe SICAP, este vorba despre un contract pe 14 luni, cu o valoare totală estimată de 17.647.058 lei, relatează Agerpres.

  

“În scopul modernizării acestui sistem informatic se doreşte achiziţionarea produselor informatice hardware (HW), software la nivel de sistem de operare şi bază de date (SW-bază) şi de securitate informatică în vederea înlocuirii produselor informatice similare existente în SIRE, precum şi achiziţionarea serviciilor specializate asociate, necesare asigurării continuităţii în funcţionare a Registrului Electoral în conformitate cu legislaţia, reglementările, activităţile specifice, tendinţele şi bunele practici. Obiectivul principal AEP este realizarea unui sistem sigur, robust, actualizat, care să beneficieze de suportul producătorilor produselor componente şi să asigure funcţionalităţile necesare, existente, conform legislaţiei şi reglementărilor în vigoare precum şi perspectivelor şi tendinţelor de informatizare în domeniul electoral”, prevede anunţul.

Advertisements
Advertisements

În vederea evaluării ofertelor,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Guvernul alocă 60 de miliarde de lei organizaţiilor de cercetare

Redacția

Stagiul militar redevine obligatoriu . Ministrul Apărării: “Vă reamintesc că stagiul militar în România este suspendat, nu anulat!”

Redacția

Vatican: Pentru prima dată, un cardinal este adus în boxa acuzaților, într-un proces de corupție legat de investiţii imobiliare

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site