RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Activitatea economică din Pașcani verificată la sânge de inspectorii ANAF. Amenzi de peste 80.000 lei

Inspectori de la Agenția Națională de Administrare Fiscală din Botoșani, Iași și Suceava au descins astăzi la Pașcani. Alături de aceștia au fost reprezentanți de la Oficiul pentru Protecția Consumatorului, Direcția de Sănătate Publică și Jandarmi.

Aproximativ 60 de reprezentanți ai autorităților ce reglementează activitățile de comerț au fost astăzi în control în municipiul Pașcani. Bilanțul oficial al amenzilor aplicate se realizează la această oră, dar se vorbește despre o sumă ce depășește 80.000 lei.

Inspectorii fiscali s-au împărțit pe echipe, astfel încât la orele la care au demarat controalele să se acționeze simultan în mai multe zone. În cele două piețe, magazinele de pe Ceferiștilor, Gării, Esplanadă, cele din cartiere și din zona deal, pe la majoritatea au trecut inspectorii fiscali.

  

Cele mai mari sancțiuni au fost dictate acolo unde nu au fost găsite case de marcat, ori acestea erau defecte. Au urmat apoi agenții economici care nu puteau să facă dovada mărfii. Cea mai mică sancțiune aplicată a fost de 1000 lei, în timp ce cea mai mare de 7000 lei.

Menționăm faptul că o parte dintre comercianții din piețe, dar și cei din oraș, și-au închis punctele de lucru când au aflat de control. 

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Autorul tâlhăriei de pe strada Fericirii, reținut pentru 30 de zile!

Marius Parteni

Caz șocant de zoofilie. O măgăriță ar fi fost abuzată sexual de un bărbat, pe un câmp din județul Brașov

Redacția

Acţiune simultană în 3 judeţe ale Moldovei. Şoferii indisciplinaţi vor fi vânaţi cu elicopterul

Redacția
Încarcă...