NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Activitate cultural-religioasă susținută de elevii și profesorii Colegiului „Sadoveanu” la sediul Protopopiatului Paşcani

Elevii și profesorii de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani au desfășurat astăzi o activitate cultural-religioasă intitulată: “Uniți în cuget și în simțiri/ Unitatea de credință și de neam” și a fost susținută de părintele Nicodim Petre, consilierul Sectorului de misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor.

 

  

În cadrul manifestării a fost lansat un nou număr al revistei de cultură şi spiritualitate ortodoxă, ediție specială în An Centenar,  „Calea spre Lumină“, de către prof. dr. Denisa Mănoiu, inspector pentru religie în cadrul ISJ Iaşi. Publicația își doreşte promovarea valorilor creştine şi se adresează elevilor, părinţilor şi profesorilor. „Calea spre Lumină“ a apărut pentru prima dată în decembrie 2013. Activitatea a continuat cu susținerea unui program artistic de cântece și colinde care au vestit Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Evenimentul a fost organizat la Protopopiatul Pașcani, coordonator catedra de religie, profesor Vasilica Dimitriu Sîrghie.

 

 

 

Advertisements

Related posts

O nouă ediție a concursului “Ritmurile copilăriei”

Oana Cordoneanu

Cum vrea Ministerul Educaţiei să-i lase fără posturi pe profesorii fără har, din anul şcolar 2020-2021

Redacția

Rectorii vor ca certificatul verde să devină obligatoriu în universități. Sorin Cîmpeanu explică în ce condiții poate fi luată măsura

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site