NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Activitate cultural-religioasă susținută de elevii și profesorii Colegiului „Sadoveanu” la sediul Protopopiatului Paşcani

Elevii și profesorii de la Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” Pașcani au desfășurat astăzi o activitate cultural-religioasă intitulată: “Uniți în cuget și în simțiri/ Unitatea de credință și de neam” și a fost susținută de părintele Nicodim Petre, consilierul Sectorului de misiune al Arhiepiscopiei Iaşilor.

 

  

În cadrul manifestării a fost lansat un nou număr al revistei de cultură şi spiritualitate ortodoxă, ediție specială în An Centenar,  „Calea spre Lumină“, de către prof. dr. Denisa Mănoiu, inspector pentru religie în cadrul ISJ Iaşi. Publicația își doreşte promovarea valorilor creştine şi se adresează elevilor, părinţilor şi profesorilor. „Calea spre Lumină“ a apărut pentru prima dată în decembrie 2013. Activitatea a continuat cu susținerea unui program artistic de cântece și colinde care au vestit Nașterea Mântuitorului Iisus Hristos.

Evenimentul a fost organizat la Protopopiatul Pașcani, coordonator catedra de religie, profesor Vasilica Dimitriu Sîrghie.

 

 

 

Advertisements

Related posts

A fost stabilit calendarul examenului de Bacalaureat 2019. Începe pe 3 iunie!

Redacția

Atenţie la E-urile din alimente! Copiii ştiu de ce trebuie să se ferească

Ema Roman

Ziua Internaţională a Mersului pe Jos a fost marcată la Cozmești

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site