NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiuni de amploare a polițiștilor în weekendul trecut

Agenții Poliției Pașcani și ai Secției 6 Rurală au desfășurat acțiuni de amploare în două zile, vineri și sâmbătă noaptea, între orele 22.00 și 02.00, pentru depistarea și prevenirea incidentelor referitoare la circulația rutieră dar și paza bunurilor și proprietăților. Au fost implicați 47 de polițiști, inclusiv doi agenți de la Poliția Locală, și au fost constatate 201 contravenții.

S-au constatat încălcări ale ordinii și liniștii publice, a legii privind asigurarea pazei bunurilor și a legislației rutiere. Cea mai mare amendă a fost acordată firmei Adipress, care deține un chioșc pe Esplanada din zona vale, dar nu are contract de pază și niciun fel de instalație de securitate. Administratorii firmei au fost amendați cu suma de 2000 lei.

Advertisements

Doi șoferi au rămas fără permise pentru că au circulat sub influența alcoolului. Unul dintre ei s-a ales chiar cu dosar penal. Dumitru Palade din Gâștești a fost oprit de agenți pe str. Grădiniței în jurul orei 22.00. Bărbatul plecase la mare, însă nu înainte de a se cinsti bine: testul a indicat o alcoolemie de 0,68 mg de alcool pur în litrul de aer expirat. „Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, a spus cms-șef Mihai Năcuță, comandantul Poliției Pașcani.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Activitatea IPJ Iași în 2021

Redacția

Româncă ucisă în Italia de iubitul gelos. Criminalul și-a făcut poze cu victima și le-a trimis rudelor femeii

Redacția

Polițiști alături de luptători S.A.S în acțiune la Târgu Frumos. Verificări și sancțiuni aplicate

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site