RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acțiuni de amploare a polițiștilor în weekendul trecut

Agenții Poliției Pașcani și ai Secției 6 Rurală au desfășurat acțiuni de amploare în două zile, vineri și sâmbătă noaptea, între orele 22.00 și 02.00, pentru depistarea și prevenirea incidentelor referitoare la circulația rutieră dar și paza bunurilor și proprietăților. Au fost implicați 47 de polițiști, inclusiv doi agenți de la Poliția Locală, și au fost constatate 201 contravenții.

S-au constatat încălcări ale ordinii și liniștii publice, a legii privind asigurarea pazei bunurilor și a legislației rutiere. Cea mai mare amendă a fost acordată firmei Adipress, care deține un chioșc pe Esplanada din zona vale, dar nu are contract de pază și niciun fel de instalație de securitate. Administratorii firmei au fost amendați cu suma de 2000 lei.

Doi șoferi au rămas fără permise pentru că au circulat sub influența alcoolului. Unul dintre ei s-a ales chiar cu dosar penal. Dumitru Palade din Gâștești a fost oprit de agenți pe str. Grădiniței în jurul orei 22.00. Bărbatul plecase la mare, însă nu înainte de a se cinsti bine: testul a indicat o alcoolemie de 0,68 mg de alcool pur în litrul de aer expirat. „Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare”, a spus cms-șef Mihai Năcuță, comandantul Poliției Pașcani.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Nervos că polițistul i-a călcat frâna la examenul pentru permis, a sărit să-l bată

Redacția

Un lider PAS anunță că Procuratura Anticorupție din Republica Moldova va fi reformată după modelul DNA

Redacția

Bărbat mort la Ruginoasa, după ce a căzut dintr-un copac

Redacția
Încarcă...