RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Polițiștii pășcăneni se pregătesc de referendum

Pentru ca referendumul privind demiterea președintelui Traian Băsescu din data de 29 iulie să se desfășoare în bune condiții, polițiștii pășcăneni au fost instruiți cu privire la cadrul legal stabilit de Legea 3/2000 privind organizarea și desfășurarea referendumului. S-a insistat în special pe regulile privind constatarea contravențiilor și a infracțiunilor.

Urmează ca în perioada următoare IPJ Iași să facă repartiția lucrătorilor pe secțiile de votare din municipiul Pașcani și cele 19 comune arondate. Ca și la alegerile locale din data de 10 iunie, se așteaptă să fie puține incidente. „La alegerile anterioare, în municipiul Pașcani nu a avut loc niciun incident. În comunele arondate au fost 9 incidente. Au fost sesizări că s-au furat bannere în comunele Sirețel, A.I. Cuza și Vânători și privind mită electorală pe raza comunei Răchiteni.” a spus cms-șef Mihai Năcuță, comandantul Poliției Pașcani.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

Pașcani, 30 ianuarie: Ședință ordinară de Consiliu Local (VIDEO)

Redacția

Pelerinaj al consilierilor la Catedrală: Protopopul Pașcaniului i-a invitat să vadă stadiul lucrărilor după ce a solicitat bani pentru realizarea acoperișului

Răzvan Grecu

Pașcani – municipiul cu un singur sens giratoriu, semafoare defecte și un singur sens unic

Marius Parteni
Încarcă...