RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

ACŢIUNE LA PAŞCANI PENTRU PREVENIREA COMERŢULUI ILEGAL. Au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale

Poliţiştii păşcăneni au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea comerţului ilegal cu alcool, tutun şi produse alimentare, precum şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea faptelor comise cu violenţă şi a furturilor.

Acțiunea s-a desfășurat sâmbătă, 21 martie a.c..

Astfel au fost controlate 9 unităţi de alimentaţie publică, 38 autovehicule şi legitimate 49 persoane. Au fostconduse la sediul poliţiei pt. verificări 2 persoane şi au fost avertizate 5 persoane. Au fost aplicate 21 sancţiunicontravenţionale, dintre care 4 la Legea nr. 61 per 1991, 14 conform OUG 195 per 2002 şi 3 pt. alte abateri.

  

Spre exemplu, C. Mihai, de 26 ani, din com. Moţca, care conducea un auto pe strada Gării, din mun. Paşcani, fără a purta centura de siguranţă şi folosind telefonul mobil, a fost sancţionat cu 195 lei amendă, conform OUG 195 per 2002.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Torturat, înfometat, ținut în cușcă și muncit până la epuizare de propria familie, Mihai a ales moartea. După 8 ani, călăii băiatului din Galați au fost trimiși după gratii

Redacția

Accident rutier la Cristești, cu o victimă. O cisternă a intrat într-o casă

Oana Cordoneanu

25 de ieşeni au reclamat firmele de turism fiindcă nu le-au returnat avansurile

Redacția
Încarcă...