NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Marşul pentru viaţă :“Fiecare viaţă este un dar”, în Paşcani

În perioada 18-25 martie în mai multe oraşe din ţară se organizează Marşul pentru viaţă, în Paşcani desfăşurandu-se  pe data de 22 martie,  o zi de duminică, fiind la cea de-a cincea ediţie.

Organizatorii au fost voluntarii din asociaţia “A.T.O.R.” impreuna cu asociaţiile “Lumină şi Dar” şi  “Șansa 2010”. La acest eveniment au participat şi voluntari din TârguFrumos, care au ajutat de asemenea la organizare. Titlul de anul acesta a fost “Fiecare viaţă este un dar”,  iar imnul cu acelaşi nume a fost cântat la casa de cultură de către beneficiarii şi voluntarii asociaţiei “Lumina şi Dar”, în deschiderea evenimentului, iar după ce părintele protopop Pavel Postolachi a susținut un discurs, au fost prezentate câteva filmuleţe sugestive împotriva avortului.

La sfârsitul acestor prezentări s-a pornit marşul din fața Casei de Cultură “Mihail Sadoveanu”, care s-a oprit în faţa şcolii Iordache Cantacuzino.  Persoanele participante la marş au primit pancarde cu mesaje precum “Un om cu suflet nu ucide”; “Viaţa este importantă”, dar şi baloane inscripţionate cu titlul din acest an. Aceștia  au distribuit  pliante informative trecătorilor cu privire la avort.

  

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Uite ce nu trebuie să faci în ziua de VINERI, 13!

Redacția

Ediția a XII-a a Târgului Meșterilor Populari a început la Pașcani

Iulia Atodiresei

Trafic record pe NewsPascani.com în aceste zile

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site