NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acţiune în comunele din zonă pentru prevenirea delictelor silvice. Au fost confiscaţi 4 metri cubi material lemnos

În acest weekend poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 de Poliţie Rurală Paşcani împreună cu un reprezentant al I.T.S.R.V.  Suceava  au acţionat pe raza comunelor Moţca, Cristeşti şi Hălăuceşti, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor în domeniul forestier.

 

 

  

 

 

Au fost controlate 25 de autovehicule, fiind legitimate 26 de persoane. Poliţiştii au aplicat 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 15.420 lei şi au confiscat 4 metri cubi material lemnos.

 

De exemplu, un bărbat din judeţul Neamţ a fost depistat în timp ce transporta material lemnos  cu o autoutilitară  având încărcată altă specie de lemn decât cea menţionată în aviz. Când a fost oprit de poliţişti, acesta se deplasa pe raza localităţii Hălăuceşti. Omul s-a ales cu o amendă în valoare de 5000 lei, rămânând totodată fără 4 mc lemn de fag. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Dosar penal pentru un tânăr din Stolniceni Prăjescu care s-a urcat beat la volan

Redacția

Trei tineri au făcut scandal într-un bar din Pașcani, iar când au plecat unul dintre ei a dat cu picioarele în coșurile de gunoi de pe Esplanadă. Când a fost prins de polițiști și-a dat cu o piatră în cap până a ajuns la spital

Oana Cordoneanu

Un tânăr s-a urcat pe coșul de evacuare al unei centrale din zona vale. După ce s-au mobilizat pompierii, poliția și jandarmii, a coborât singur pe unde a urcat

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site