RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier în ”curba morții” de la Gâștești

 

Update: În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pașcani, o femeie aflată la volanul unui autoturism Volkswagen nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de o autoutilitară, care circula în sens opus, intrând în coliziune laterală cu aceasta.  În urma accidentului rutier, conform IPJ , traficul  a fost blocat 15 minute pe ambele sensuri.

  

 

 ”Astăzi, în jurul orei 12.00, o șoferiță în vârstă de 44 de ani din comuna Stolniceni Prăjescu, în timp ce se afla la volanul unui autoturism Volkswagen și se deplasa pe DN28 A, suburbia Gâștești, nu a păstrat o distanță laterală suficientă față de un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani din comuna Lespezi, care circula pe sens opus, intrând în coliziune laterală cu autoutilitara . Din accident a rezultat avarierea celor două autovehicule și rănirea ușoară a femeii, care a fost transportată la Spitalul Municipal Pașcani pentru îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, rezultatul a fost zero. Pe numele șoferiței a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, ne-a declarat agent de Poliție Ioan Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.  

Știre inițială: Accident rutier la ieșire din Pașcani. Acesta a avut loc astăzi, în apropiere de suburbia Gâștești. La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție și Ambulanță.Din primele cercetări, se pare că o șoferiță aflată la volanul unui autoturism Volkswagen, în curba de la Gâștești, denumită și ”curba morții”, a scăpat controlul volanului și a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Femeia a făcut un atac de panică și a fost transportată la Spitalul Municipal Pașcani. Polițiștii fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

 

 

Related posts

Polițistul anului la Iași și pe țară: Inspector principal de poliţie Ioniță Corneliu Petru, din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale– Compartimentul Pirotehnic

Redacția

Amenzi usturătoare pentru „vitejii” care consumă alcool în spațiul public

Teona Gherasim

Se ieftinesc rovinietele. Vezi pentru ce categorii de autovehicule!

Redacția
Încarcă...