RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

A picat Bacul cu 2.80. Dupa contestatii a luat 9.90

Ancheta de amploare la Colegiul National “Gheorghe Munteanu Murgoci” din Braila. Un elev care initial a luat 2.80 la proba de BAC de la Biologie, a fost punctat cu 9.90, dupa contestatii.Tanarul a obtinut, de altfel, note maxime la toate materiile si era un copil silitor.

Potrivit directorului liceului, Aura Mosescu, nota initiala a elevului a socat pe toata lumea: “Era un copil muncitor, nu putea sa obtina o asemenea nota, 2.80.Cred ca a fost o eroare umana, iar nota reala este aceasta de 9.90”. Iulian Danielescu, inspectorul scolar general a declansat o ancheta.

“S-a intrunit deja Comisia de Ancheta si cine se face vinovat de aceasta situatie va raspunde!” a spus acesta. Braila a fost judetul cu cea mai mare promovabilitate la Bacalaureat din tara, cu un procent de peste 60%, dupa contestatii, iar din Colegiul National Gheorghe Munteanu Murgoci un singur elev nu luase BAC-ul.

  

Sursa: Ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Pașcani: Directorii de școli au primit detașare până la organizarea concursurilor

Oana Cordoneanu

A lăsat tastatura şi mouse-ul ca să pună mâna pe sapă şi tractor. Povestea lui Silviu, un tânăr IT-ist ieşean care s-a apucat de agricultură

Redacția

Deschiderea anului cercetășesc, la Pașcani

Irina Gherasim
Încarcă...