NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

A murit regizorul celebrului film erotic ”Emmanuelle”, Just Jaeckin. S-a stins din viață la vârsta de 82 de ani

Regizorul francez Just Jaeckin, creatorul celebrului film erotic al anilor 1970, Emmanuelle, o peliculă-simbol a revoluției sexuale din urmă cu jumătate de secol, care a avut un succes internațional din Japonia, a murit marți la vârsta de 82 de ani.

”Just Jaeckin, regizorul Emmanuelle, cu Sylvia Kristel, a decedat pe 6 septembrie în Bretania după o boală îndelungată, la vârsta de 82 de ani (…). S-a stins avându-le alături pe soţia sa, Anne, sculptoriţă, şi pe fiica sa, Julia, fotograf”, a anunţat miercuri un purtător de cuvânt al familiei.

Filmul Emmanuelle, cel mai mare succes al anului 1974 în Franţa cu aproape 9 milioane de bilete vândute, a rămas timp de 13 de ani pe afişul cinematografelor din Champs-Elysées la Paris.

Renumit film spune povestea aventurilor sexuale ale unei tinere în Asia. Devenit fenomen social, filmul a fost văzut la cinema de mai multe zeci de milioane de spectatori din lumea întreagă, cu mult mai mulţi dacă luăm în considerare şi alte suporturi media.

Advertisements
  

Emmanuelle a fost pentru o perioadă prezent pe platforma Netflix, în 2020. Nerecomandat persoanelor sub 16 ani, era descris ca un film ”romantic”.

Sursă Foto – Facebook/StudioCanal/rolul principal din ”Emanuelle” Succesul filmului ”Emmanuelle”

Advertisements

”Emmanuelle” este o adaptare a unui best-seller erotic omonim,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Volodimir Zelenski, după vizita la Kiev a premierilor Poloniei, Cehiei și Sloveniei: Avem cu adevărat încredere în acești lideri. Invit toți prietenii Ucrainei să viziteze Kievul

Redacția

UPDATE: Clădirea Pentagonului, închisă în urma unui atac armat. Cel puțin un om a murit | VIDEO

Redacția

VIDEO | Extrema dreaptă din Franța intră în cursa pentru prezidențiale. Éric Zemmour și-a anunțat candidatura

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site