NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Mark Zuckerberg şi soția sa, Priscilla Chan, vor deveni din nou părinți. Familia se va mări cu încă o fetiță

Mark Zuckerberg (38 ani) şi soția sa, Priscilla Chan (37 ani), vor deveni din nou părinți și vor avea tot o fetiță. Anunțul a fost făcut chiar de ei, prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Multă dragoste. Fericit să împărtăşesc că Max şi August vor primi o nouă surioară anul viitor!”, a scris CEO-ul Meta, pe pagina sa de Facebook.

Mark Zuckerberg şi Priscilla Chan s-au căsătorit pe 19 mai 2012 la reşedinţa lor din Palo Alto, California și mai au împreună două fete, pe Max (6 ani) și August (5 ani), amintește People.com.

Joe Biden: ”Agresiunile Rusiei sunt încălcări semnificative ale Cartei ONU”/ Biden acuză Rusia pentru criza alimentară globală

  

21 Sep, 20:43 | Știri externe

Advertisements

VIDEO | Un incendiu uriaș a izbucnit în stațiunea Marmaris din Turcia. Doi oameni au murit după ce un elicopter al pompierilor s-a prăbușit

21 Sep, 19:57 | Știri externe

Mobilizarea parțială îi face pe ruși să încerce să plece din țară. Unde pot merge fără pașaport sau viză

21 Sep, 18:54 | Știri externe

Ei s-au cunoscut în 2003, în sălile de curs ale Universităţii Harvard. Ea, originară din oraşul Braintree, Massachus­setts, era anul I la biologie, iar el anul II la psihologie şi informatică. Apoi, la o petrecere studenţească organizată de Alpha Epsilon Pi, frăţia lui Zuckerberg, au dat nas în nas la uşa toaletei.

Deşi i s-a părut „absolut demodat”, Priscilla l-a plăcut pe Mark şi povestea lor de iubire a început…

Advertisements

Când Zuckerberg a abandonat studiile pentru a se dedica proiectului Facebook,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Teritoriul Italiei devine integral zonă galbenă şi sunt introduse noi relaxări

Redacția

MAE kazah, precizări privind starea de urgență din țară: „Republica Kazahstan este hotărâtă să protejeze democrația și Constituția în fața radicalilor islamiști și a teroriștilor”

Redacția

Statele Unite au înregistrat peste o mie de decese provocate de COVID în doar 24 de ore. Cele mai multe decese, în rândul persoanelor nevaccinate

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site