NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A doua victimă a accidentului din Conțești urmează să fie operată

Cătălina S., cea de-a doua victimă a accidentul rutier petrecut în Conțești este în stare stabilă, dar urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Ea se află internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Tânăra în vârstă de 21 ani a suferit un traumatism cranian, traumatism cranio-facial și un traumatism de coloană. În cursul zilei de mâine, aceasta va fi operată la coloană.

Din informațiile pe care le avem de la reprezentanții spitalui județean, va fi o intervenție extrem de delicată. La acest moment, fata își simte picioarele, dar medicii sunt rezervați în privința modului în care va evolua starea ei, după operație.

De asemenea, șoferul care a provocat accidentul rutier a fost rănit ușor și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Reamintim că în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza localității Conțești a avut loc un accident rutier deosebit de grav. Un tânăr de 21 de ani din Pașcani care conducea o autoutilitară, a pierdut controlul volanului și a lovit violent un copac. Mașina s-a răsturnat de două ori pe carosabil și s-a oprit într-un cap de pod.

În urma impactului, un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost adus acasă, la Tătăruși unde urmează să fi înmormântat.{jcomments off}

Advertisements
Loading...

Related posts

Poliția Locală călare va patrula din primăvara anului viitor

Redacția

Concursul pentru șefia Poliției Pașcani s-a încheiat. Comisarul Vasiliu a obținut 9.40!

Marius Parteni

Un șofer s-a urcat beat criță la volan și a cauzat un accident rutier

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site