RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

A doua victimă a accidentului din Conțești urmează să fie operată

Cătălina S., cea de-a doua victimă a accidentul rutier petrecut în Conțești este în stare stabilă, dar urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale. Ea se află internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Tânăra în vârstă de 21 ani a suferit un traumatism cranian, traumatism cranio-facial și un traumatism de coloană. În cursul zilei de mâine, aceasta va fi operată la coloană.

Din informațiile pe care le avem de la reprezentanții spitalui județean, va fi o intervenție extrem de delicată. La acest moment, fata își simte picioarele, dar medicii sunt rezervați în privința modului în care va evolua starea ei, după operație.

De asemenea, șoferul care a provocat accidentul rutier a fost rănit ușor și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

  

Reamintim că în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe raza localității Conțești a avut loc un accident rutier deosebit de grav. Un tânăr de 21 de ani din Pașcani care conducea o autoutilitară, a pierdut controlul volanului și a lovit violent un copac. Mașina s-a răsturnat de două ori pe carosabil și s-a oprit într-un cap de pod.

În urma impactului, un adolescent de 16 ani și-a pierdut viața. Trupul neînsuflețit al băiatului a fost adus acasă, la Tătăruși unde urmează să fi înmormântat.{jcomments off}

Related posts

Bacău: Elev de 15 ani, plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce și-a amenințat profesoara cu un cuțit

Redacția

Weekend de foc pentru pompierii păşcăneni. O locuinţă şi un depozit au fost distruse de flăcări

Ema Roman

Un tir și trei imobile sub sechestru și 170 mii lei confiscați după acțiunea de amploare a celor de la Biroul de Investigare a Fraudelor în zona Pașcani. Surse: Afaceristul Lucian Tărăboanță suspect în acest caz! (Video)

Marius Parteni
Încarcă...