RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

România are prim-ministru interimar: Sorin Cîmpeanu, numit de președinte

Sorin Cîmpeanu este premierul interimar nominalizat de Klaus Iohannis. Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, că îl numește premier interimar pe ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, în condițiile în care propunerea premierului demisionar Victor Ponta era ministrul Apărării, Mircea Dușa.

 

 

  

 

 

Iohannis a anunţat că, pentru prima data, va chema vineri la consultările pentru formarea guvernului societatea civilă şi reprezentanţi ai manifestaţilor, precizând că a auzit vocea străzii şi că va ţine cont de solicitările protestatarilor.

 

“Am decis astazi sa numesc in pozitia de prim-ministru interimar pe domnul ministru Sorin Cîmpeanu. Am un mesaj: v-am văzut, v-am auzit, voi ține cont de solicitările voastre. Am decis să consult, în premieră, un nou actor: societatea civilă. Voi convoca, pentru vineri după-amiază, un grup care reprezintă atât societatea civilă, cât și ceea ce se numește ‘strada’. Este important pentru mine și doresc să le cunosc părerile și opțiunile”, a declarat Klaus Iohannis.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

A murit actrița Cindy Morgan / A jucat în ”Tron” și în serialele „Falcon Crest” și ”Love Boat” / Avea 69 de ani

Redacția

Schimbare de gardă la CCR. Favorit la şefia Curţii, un fost deputat PSD

Redacția

PSD și PNL merg împreună la consultările de la Cotroceni. UDMR, separat. Cum arată programul

Redacția
Încarcă...