RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cine sunt conservatorii şi suveraniştii strânși de AUR la București şi ce mesaje au propagat

Timp de douǎ zile, la Parlament, s-a desfǎşurat evenimentul “Make Europe Great Again (n.r. Sǎ-i redǎm Europei mǎreția)”, denumire care face referire la sloganul cu care Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale în 2016 – Make America Great Again. Conferința a fost organizatǎ de Institutul de Studii Politice Conservatoare “Mihai Eminescu”, condus de senatorul AUR Claudiu Târziu, membru în forul de conducere al formațiunii.

AUR a reunit conservatorii și suveraniștii la București. Foto: Adevarul

AUR a reunit conservatorii și suveraniștii la București. Foto: Adevarul

Evenimentul a reunit suveranişti şi conservatori din toatǎ lumea, iar discursurile lor au vizat pǎstrarea identitǎții naționale a statelor, opoziția fațǎ de migranți, protejarea familiei tradiționale, precum şi eşecul UE în protejarea acestor valori.

  

Revenire la “o culturǎ a vieții”

Vorbitorii considerǎ necesarǎ reformarea Uniunii Europene, context în care, George Simion, liderul AUR, le-a cerut acestora sǎ se angajeze cǎ nu vor susține candidatura Ursulei von der Leyen la şefia Comisiei Europene pentru un nou mandat. La rândul lui, Claudiu Târziu a vorbit despre revenirea la “o culturǎ a vieții”.

Europa trebuie să revină la o cultură a vieţii, să renunţe la cultura morţii, care este tot mai pregnantă, mai ales prin emanaţiile ideologice ale Comisiei Europene,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Zelenski: Rușii au lovit de două ori centrala nucleară din Zaporojie. O crimă nerușinată

Redacția

Cupa Davis: România, duel cu Slovacia în Grupa Mondială I a competiției

Redacția

Victor Negrescu, desemnat negociatorul-șef al bugetului UE pentru anul 2025. Care vor fi prioritățile

Redacția
Încarcă...