NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

98 de sancțiuni aplicate în urma unei razii a polițiștilor pășcăneni. 7 descinderi domiciliare, iar 9 persoane au fost duse la sediu pentru audieri

Joi, 21 noiembrie, peste 40 de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani şi Secţiei nr.6 Poliţie Rurală au acţionat pe raza de competenţă, pentru prevenirea infracţionalităţii , prinderea persoanelor care posedă mandate de arestare sau se sustrag de la cercetări, găsirea bunurilor provenite din infracţiuni sau folosite la comiterea acestora, prevenirea evenimentelor rutiere şi luarea măsurilor legale faţă de participanţii la trafic care nu respectă regulile de circulaţie.

Cu această ocazie au fost efectuate 7 descinderi domiciliare, fiind conduse la sediul poliţiei pentru verificări 9 persoane. Au fost controlaţi 9 agenţi economici şi legitimate 62 de persoane. Au fost oprite pentru control 83 de autovehicule, fiind aplicate 98 sancţiuni contravenţionale (la legea 61/1991-16, la legea12/1991-2,OUG 195/2002-76,  alte acte normative-4), în valoare de 20.480 lei. A fost depistat G.  Teodor, de 35 ani, din municipiul Suceava, conducând un autoturism pe drumul public şi având permisul de conducere expirat. A fost sancţionat contravenţional conform OUG195/2002, cu amendă în valoare de 480 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements

Related posts

Concurs pentru funcția de șef de post în patru comune din zona Pașcani

Oana Cordoneanu

Bărbat mort în fața casei din suburbia Sodomeni

Oana Cordoneanu

Polițiștii demarează campania “FOC DE ARTIFICII” în piețele și societățile comerciale din Pașcani

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site