RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

400 de grame de canabis descoperite asupra unor tineri de polițiștii pășcăneni

Captură de canabis a polițiștilor pășcăneni. Ieri noapte aceștia au legitimat pe strada Moldovei doi tineri, care se îndreptau spre centrul municipiului. Unul avea asupra sa un rucsac, iar în urma controlului în el s-a descoperit un produs vegetal de culoare verde.

Cei doi tineri, de 18 respectiv 21 de ani, au fost supravegheați timp de câteva ore de patrula de poliție. Ei au fost văzuți plimbându-se în diferite zone ale municipiului. Surse judiciare ne-au declarat că polițiștii care i-au legitimat au crezut că vor avea de a face cu doi spărgători de locuințe. Când au fost percheziționați în rucsac au fost descoperite mai multe plante și frunze, ce produceau un miros înțepător. Conform Poliției, ar fi vorba despre o cantitate de 400 de grame de canabis. Tinerii au fost duși la Poliție pentru audieri. „Se fac cercetări la ora actuală. Cei care cultivă, produc, transportă sau dețin asupra lor asemenea plante riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 3 și 15 ani”, ne-a declarat cms-șef Tiberiu Dogaru, adjunctul comandantului Poliției Pașcani.

Astăzi dimineață plantele și frunzele au fost predate specialiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție pentru a fi supuse unor analize, pe baza cărora se va constata cu exactitate despre ce fel de drog este vorba. După ce i-au reținut pe cei doi tineri, polițiștii au luat legătura cu colegii din județul Neamț, care au descins la locuințele celor doi pentru a vedea dacă nu mai dețin și acolo asemenea plante.

  

Tinerii sunt cercetați în stare de libertate.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Lemne confiscate la Lespezi

Diana Marcu

Românii din Spania sunt în ŞOC! Mărturiile unui conaţional: “Dar acum e teama de a nu fi tu următoarea victimă”

Redacția

Pedeapsa primită de șoferul urmărit aseară de poliție, pe străzile din Pașcani

Oana Cordoneanu
Încarcă...