RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Fostul deputat Sebastian Ghiţă avea acte slovene şi era alături de fratele său

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut la Belgrad.  Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său în momentul capturării.

 

“În urma activităţilor investigative complexe şi a informaţiilor furnizate de Direcţia Operaţiuni Speciale şi Direcţia de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Române, in cursul acestei nopţi, in Belgrad, a fost localizat şi reţinut, inculpatul Ghiţă Sebastian Aurelian”, anunţă IGPR, care precizează că “în momentul depistarii, cel în cauză a prezentat pentru legitimare, documente false, care prezintă însemnele unui stat din U.E” Surse judiciare su declarat pentru News.ro că a fost urmărit fratele lui Ghiţă, care iniţial s-a aflat la Istanbul, după care a plecat către Serbia. Conform surselor citate, când Ghiţă a fost prins erau împreună. Omul de afaceri avea permis de conducere şi buletin sloven şi a fost dus la un birou de poliţie din Belgrad.

  

Poliţia Română mulţumeşte reprezentanţilor instituţiilor de aplicare a legii din Serbia, Ungaria, Bulgaria, Grecia, Turcia, Muntenegru, Croaţia, Austria, Italia şi Franţa, precum şi partenerilor interni, pentru cooperarea în acest caz. Ghiţă a dispărut în 21 decembrie 2016 şi a fost iniţial dat în urmărire naţională după ce a încălat termenii controlului judiciar. În 10 ianuarie, un complet de la instanţa supremă a emis un mandat european de arestare pe numele lui Sebastian Ghiţă, omul de afaceri fiind dat şi în urmărire internaţională, prin Interpol. 

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Related posts

IPJ: La datorie, pentru sărbători în siguranță

Redacția

Peste 45 de ani de închisoare pentr trei persoane care au omorât un bărbat din Cristești

Redacția

Ca-n filme cu mafioți: Un bărbat a aruncat un cocktail Molotov în locuința unui datornic!

Răzvan Grecu
Încarcă...