NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

40 de ani de învățământ liceal sărbătoriți la Colegiul Tehnic CF ,,Unirea”

Foștii și actualii directori și profesori ai Colegiului Tehnic CF „Unirea” s-au reunit astăzi într-un cadru festiv pentru a sărbători 40 de ani de activitate în învățământul liceal.

 

  

Evenimentul a început astăzi, la ora 11.00, cu un ,,Cuvânt de deschidere”, rostit de directorul adjunct Vasile Sofron, menit să pună în evidență momentele cheie din istoricul activității liceului.

În programul a fost cuprins totodată și un momente de ,,Dialoguri între generații de cadre didactice”, presărate pe alocuri cu diverse momente artistice pregătite de elevii colegiului în cinstea cadrelor didactice prezente la eveniment.

De asemenea, în program au mai fost incluse și o serie de ,,Momente surpriză”, un moment în care fostele cadre didactice vor vizita incinta instituției, depănând amintiri, urmând ca programul să se încheie în jurul orei 15.00, cu o masă festiivă la Cantina Școlii.

,,Invitații vor avea parte de surprize plăcute și vor fi încântați, sunt sigură, de micii noștri artiști de aici, din Colegiu”, a declarat Georgiana Ulea, purtătoarea de cuvânt a Colegiului.  

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Calendarul înscrierilor în clasa pregătitoare 2019. Prima etapă, în martie

Redacția

Micro:bit la Colegiul Tehnic C.F.”Unirea” în cadrul Code Week

Redacția

Sponsorizare la Colegiul „Sadoveanu”! Intrarea principală a elevilor şi două băi au fost modernizate de ROMPAK

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site