NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Demers parlamentar pentru un bloc ANL și o grădiniță la Cristești

Două investiții importante pentru comunitatea din Cristești așteaptă finanțare de la Guvernul României. Vorbim despre un bloc ANL și o grădiniță, pentru care executivul din comună a transmis ministerelor toate documentele solicitate.

 

În cazul blocului ANL, în anul 2009, a fost pus de către Consiliul Local la dispoziția Ministerului Dezvoltării Regionale suprafața de teren unde acesta ar urma să fie construit. Din păcate obiectivul nu a fost finanțat. Prin urmare senatorul Florin Constantinescu, vicepreședinte al Senatului României, a cerut Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice date cu privire la stadiul lucrărilor şi graficul de realizare a investiţiei.

 

Cât privește construcția grădiniței parlamentarul pășcănean solicită Ministerului Educaţiei Naţionale să aloce sumele necesare finalizării lucrărilor care sunt începute. “Până în prezent s-a realizat lucrările de infrastructură, fundaţiile şi placa peste fundaţii. Din lipsa finanţării, lucrările au fost sistate. Senatorul Florin Constantinescu a solicitat Ministerului Educaţiei Naţionale alocarea sumelor necesare finalizării lucrărilor”, se arată într-un comunicat de remis redacției de către parlamentarul PSD.

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

ALDE Pașcani așteaptă un sediu de la Primărie, dar are probleme cu datoria celor cu care a fuzionat

Marius Parteni

Drum agricol în comuna Moțca și Căminul Cultural din Cristești, subiectele unor interpelări ale senatorului Constantinescu

Redacția

Petru Movilă este cel mai activ deputat ieșean!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site