RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

26.615 persoane s-au vaccinat în 2021 la Centrul din Pașcani

Situația vaccinărilor la Centrul din Pașcani în 2021! Conform purtătorului de cuvânt al Primăriei, Alexandru Dandu, la Centrul din municipiu, anul trecut s-au efectuat 26.615 doze, atât cu Pfizer, cât și cu Moderna. Cu prima doză s-au vaccinat 11.582 de persoane, cu a doua doză 11.295 de persoane, iar cu a treia doză au fost făcute 3.738 vaccinuri.

Inițial, Centrul de Vaccinare din Pașcani a fost la sala de Sport a Colegiului ”Mihail Sadoveanu”, apoi acesta a fost mutat în incinta sediului administrației locale. Vaccinarea se face în baza cărții de identitate, fără programare prealabilă.

Conform platformei naționale de vaccinare, astăzi, în Pașcani sunt disponibile 3.756 locuri cu serul Pfizer.  

Rata de incidență a cazurilor de Covid-19 calculată pe ultimele 14 zile, în municipiu este de 0,30 cazuri la mia de locuitori.

  

Conform Grupului de Comunicare Strategică , la nivel national, la data de 3 ianuarie 2022, ora 10,00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 1.756 de cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 18 decese.

Related posts

Pacienții care s-au tratat de coronavirus pot salva vieți! Începând din această săptămână pot dona plasma din sânge la CRTS Iași

Redacția

Când va fi prima zi fără decese provocate de COVID-19 în România

Redacția

Mesajul disperat al unui medic: „Pacienții cred în teoria conspirației, nu în medicamente. Toată munca noastră s-a dus pe apa Sâmbetei”

Redacția
Încarcă...