RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Serialul „Emily in Paris”, criticat de autoritățile din Ucraina: Avem o imagine caricaturală a unei femei din Kiev care este inacceptabilă și insultătoare

Ministrul Culturii din Ucraina, Oleksandr Tkachenko, critică producția Netflix – „Emily in Paris” – pentru faptul că a portretizat un personaj din Kiev. Este vorba despre un personaj de origine ucraineană – Petra – care fură dintr-un magazin de lux.

Oleksandr Tkachenko spune că imaginea caricaturală a Petrei este o „insultă”.

Petra, care este interpretată de actrița ucraineană Daria Panchenko, este portretizată fără simț estetic în materie de modă și se teme în permanență să nu fie deportată, scrie BBC.

„În Emily din Paris, avem o imagine caricaturală a unei femei ucrainene care este inacceptabilă. Este și insultătoare”, a scris Tkachenko pe Telegram.

  

„Așa sunt văzuți ucrainenii în străinătate?” el a adăugat.

„E scandalos”

Potrivit presei ucrainene, Tkachenko a trimis o scrisoare serviciului de streaming în care se plânge de portretizarea Petrei.

O persoană de origine ucraineană care locuiește la Paris a fost de acord cu criticile aduse de ministrul Culturii. „E scandalos și e o rușine”, a scris Yevheniya Havrylko într-o postare pe Instagram, care a avut peste 75.000 de aprecieri.

Au fost și persoane care au apărat pelicula, cum este și cazul producătorului de film ucrainean Natalka Yakymovych care a spus: „Deci într-un serial TV,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Accident AVIATIC în Japonia. Un elicopter militar Black Hawk s-a prăbușit în mare / Zece persoane sunt dispărute

Redacția

O rachetă ucraineană ar fi fost interceptată de forțele ruse în sudul Peninsulei Crimeea

Redacția

Compania rusă Kalaşnikov anunță că va produce drone kamikaze

Redacția
Încarcă...