RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

20 de sancțiuni aplicate la Târgu Frumos. Bărbat amendat pentru că a provocat scandal pe drumul public

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tg. Frumos și Secției nr. 7 Poliție Rurală au acționat pentru asigurarea unui climat optim de ordine şi siguranţă publică, prevenirea infracțiunilor comise cu violență în zona barurilor și discotecilor şi pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. 

 

Au fost controlate 6 unități comerciale, 26 de autovehicule și au fost legitimate 65 de persoane. Sâmbătă,12 mai, a fost sancționat contravențional, cu amendă în cuantum de 1.000 lei, un bărbat, de 31 ani, din orașul Tg. Frumos care a provocat scandal pe drumul public. Tot în aceeași zi un bărbat, de 27 ani, din comuna Oțeleni,  care a provocat scandal, a fost sancționat cu 200 lei.  Sâmbătă, 12 mai fost depistată o femeie, de 50 ani, din orașul Tg Frumos, care ar fi oferit spre vânzare țigarete susceptibile a proveni din contrabandă. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 270, alin. 3, din Legea nr. 86/2006, iar țigaretele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

  

 În total au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 6.100 de lei, dintre care 13 conform O.U.G. nr. 195/2002, 4 conform Legii nr. 61/1991 și restul conform altor acte normative.

A fost constatată o infracțiune în flagrant și reținut un permis de conducere.

Related posts

În ce direcție bubuie dosarul Zămosteanu? DIICOT face verificări de trafic de influenţa la Primărie

Redacția

Număr mare de pacienți în perioada 19 – 21 aprilie la Spitalul Municipal de Urgență. Multe persoane agresate!

Marius Parteni

O fată de 11 ani şi bunica ei, omorâte în faţa curţii de o maşină condusă de o tânără

Redacția
Încarcă...