RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Eroul zilei în poliţia ieşeană: i-a acordat primul ajutor unui pieton accidentat

Un poliţist din Iaşi a primit laude după ce a sărit în ajutorul unui pieton care a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa strada printr-un loc nepermis. Pietonul, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Iaşi, a încercat să traverseze şoseaua Nicolina, însă a fost lovit de un autoturism. Poliţistul se afla în trecere prin zonă cu familia şi i-a oferit primul ajutor celui căzut.

 

  

„În ziua de 24 mai, agentul şef Marius Botez, din cadrul Biroului Rutier Iaşi, se deplasa către domiciliu, când a observat faptul că a avut loc un accident rutier şi o persoană fiind întinsă pe partea carosabilă. Acesta a coborât din autoturismul personal şi împreună cu alte persoane aflate la locul accidentului, a oferit primul ajutor bărbatului de 65 de ani, acroşat de către un autoturism“.

„Am coborât din autoturismul personal, apoi am mers către persoana întinsă pe şosea şi împreună cu alte persoane i-am oferit primul ajutor. Am apelat numărul unic de urgenţă 112 şi am aşteptat sosirea echipajului medical şi al celui de poliţie. Reacţia mea a fost firească, şi sunt convins că şi alte persoane ar fi procedat la fel“, a spus Marius Botez, care a fost declarat eroul zilei, de către Poliţia Iaşi.

 sursa www.ziaruldeiasi.ro

Related posts

Ayan a fost găsit! Băiețelul de 2 ani din Botoșani va fi transportat la spital după ce a stat o noapte singur în pădure

Redacția

Șeful Postului de Poliție Heleșteni răpus de boală, la 50 de ani!

Redacția

Polițiștii pășcăneni, pe urmele vitezomanilor! 945 lei amendă pentru un tânăr prins beat la volan

Ema Roman
Încarcă...