RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zi liberă pentru Enel și Delgaz Grid

Enel și Delgaz Grid au sediile închise miercuri, 15 august 2018.

 

  

Echipele de intervenții și dispeceratele Delgaz Grid lucrează non-stop, însă birourile vor fi închise.

De joi programul revine la normal pentru ambele instituții.

Sediul Enel este situat pe strada Ștefan cel Mare, bloc A6,parter. Clienții pot găsi informații privind evidența facturilor de energie electrică, calculator tarifar, soldul şi plățile efectuate precum şi înregistrarea indexului fie prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil MyEnel App – ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store sau Google Play, fie accesând paginawww.enel.ro, secțiunea MyEnel. Pentru transmiterea indexului, se poate apela gratuit InfoEnel la numărul de telefon 0800 07 08 09, pentru serviciul de telecitire.

 

 În plus, clienţii Enel Energie, care doresc să îşi achite factura de energie electrică în această perioadă, pot utiliza modalităţile alternative de plată, precum: numerar prin intermediul rețelelor partenere, ATM–uri (bancomate), debit direct, internet sau virament bancar. 

 Precizăm că în perioada în care nu este prevăzut program cu publicul nu se vor face preavizări sau deconectări de la reţeaua de energie electrică.

Related posts

Controale în abatoarele din judeţul Iaşi

Redacția

Cristian Rățoi îi răspunde lui Dumitru Pantazi:”Vă spun la modul cel mai sincer, că nu e om! Toată familia dumnealui și urmașii nu o să-și poată plăti datoria morală pe care o au față de familia mea”

Răzvan Grecu

Iulian Cozianu, președinte Sanitas Iași: „Primăria Pașcani cunoștea situația de la Spitalul Municipal„

Marius Parteni
Încarcă...