NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Zi festivă pentru colectivul de profesori şi elevi al Liceului Mihai Busuioc Paşcani

Colectivul de profesori şi elevi ai Liceului Tehnologic Mihai Busuioc Paşcani, au sărbătorit astăzi Ziua Şcolii. Holul instituţiei, şi fiecare clasă au fost decorate festiv, pentru a încânta văzul invitaţilor. Cei 35 de ani de existenţă ai şcolii au fost marcaţi printr-o serie de activităţi frumoase, protagonişti fiind elevii, de la cei mai mici, până la cei mai mari dintre ei.

 

  

De exemplu, copiii din clasa a III-a au ilustrat de dimineaţă câteva dintre povestirile lui Mihail Sadoveanu, care l-a avut ca învăţător pe Mihai Busuioc.

„Urez la mulţi ani şi sănătate tuturor cadrelor didactice care activează şi care au ieşit la pensie, să ne întâlnim peste ani cu acelaşi tonus, cu acceaşi bucurie, de a lucra cu copiii. La mulţi ani tuturor celor care îl sărbătoresc astăzi pe Mihai Busuioc, fostul învăţător al scriitorului Mihail Sadoveanu”, a fost mesajul învăţătoarei Oana Onofrei.

La eveniment au participat şi reprezentanţi ai inspectoratului şcolar judeţean Iaşi, dar şi ai administraţiei locale. Cristinel Iordăchioaia vine în fiecare an cu emoţie la sărbătoarea liceului Mihai Busuioc. Începutul carierei sale didactice a avut loc în această instituţie de învăţământ, unde a stat la catedră 18 ani.

Elevii, coordonaţi de profesori, au pregătit mai multe momente artistice pentru invitaţi, în şcoală, după care, de la orele 11.00, activităţile s-au mutat la Clubul Copiilor. 

{jcomments off}

Advertisements

Related posts

Festivitate de absolvire a asistenților medicali de la Centrul de Studii Ștefan cel Mare și Sfânt

Oana Cordoneanu

Rezultatele la Evaluarea Națională 2020, sesiunea specială, au fost afișate

Redacția

Casa Corpului Didactic sărbătorită astăzi de Ziua Mondială a Educaţiei

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site