NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Patru elevi din Ciohorani, premiati la un concurs national

In perioada 11 – 14 septembrie 2013, la Bacau a avut loc faza nationala a Concursului de protectie civila “Cu viata mea, apar viata”. Competitia a fost coordonata de Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta, iar faza nationala a fost organizata de Inspectoratul Scolar Judetean Bacau, Palatul Copiilor Bacau si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Maior Constantin Ene” al judetului Bacau.

Scoala Gimnaziala Ciohorani a participat la aceasta etapa cu un lot format din patru elevi, Ciobanu Persida, Luca Liviu Gabriel, Stefan Vladut si Parau Cosmina. Cei patru elevi au castigat etapa locala, judeteana si zonala, acestia fiind coordonati de catre profesorul Ticu Simion, Marius Iuganu de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Iasi si Barbu Gheorghe, de la Comitetul local pentru Situatii de Urgenta (CSU) Ciohorani. Lotul scolii Ciohorani s-a clasat pe locul IV, din 15 loturi participante. La competitie au participat 30 de echipaje formate din elevi de gimnaziu si de liceu din 26 de judete ale tarii. Concursul a inclus antrenamente, o proba teoretica si doua probe practice, iar organizatorii bacauani au pregatit pentru participanti un program de recreere cu activitati de divertisment si o excursie la Salina Targu Ocna. „Cercul de protectie civila «Cu viata mea, apar viata», a fost infiintat in aprilie 2013, iar in septembrie ne-a adus un onorabil loc IV. Sa ajungi a patra echipa din tara, dupa cinci luni de pregatire este un efort, dar si o performanta”, a declarat Violeta Simion, directorul scolii. 

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Prezentare de fructe şi legume într-o activitate cu tradiţie la Şcoala Iordache Cantacuzino

Ema Roman

O profesoară de la liceul „Mihai Busuioc” este noul coordonator al USLIP, zona Pașcani

Redacția

33 de elevi de la Școala ,,I. Cantacuzino” au participat la faza interjudeţeană a Concursului de creativitate în fizică ,,Ştefan Procopiu

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site