NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zi de foc pentru pompierii pășcăneni. Patru intervenții în jumătate de zi

Duminică, 23 februarie, pompierii pășcăneni au intervenit pe parcursul a jumătate de zi, la patru situații de urgență.

Ora 11:40, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în suburbia Blăgeşti, strada Siretului, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje. Au ars aproximativ 5 tone de furaje (baloţi de lucernă) şi 5 metri liniari de gard din scândură a proprietăţii învecinate. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Ora 14:03, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în suburbia Blăgeşti, oraşul Paşcani, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 6 hectare de vegetaţie uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Ora  16:49, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în oraşul Paşcani, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetaţia uscată. Au ars aproximativ 2 hectare de vegetaţie uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

Ora 18:21, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în localitatea Iugani, comuna Mirceşti, pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit. A ars funinginea depusă pe pereţii interiori ai coşului de fum. S-a degradat coşul de fum. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coşul de fum necurăţat de funingine.

Advertisements

Related posts

ApaVital, COMPANIA NEAMURILOR: posturile libere nu sunt publice!

Redacția

OUG 28/2013 de care Pantazi nu a auzit: Guvernul aloca bani pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare, dar edilul a bătut palma cu ARSACIS și ApaVital

Marius Parteni

Comunele Heleșteni și Valea Seacă vor fi cadastrate gratuit, din bani europeni

Redacția
Încarcă...