RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402): două ecrane care funcționează unitar (P)

Optimizările constante aduse de la prima generație de laptopuri ASUS cu doua ecrane sunt foarte ușor de observat, astfel, noul model Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) folosește pentru prima dată un ecran principal tip OLED cu rezoluție înaltă, 2880 x 1800 pixeli, raport de aspect crescut la 16:10, plus o foarte importantă rată de împrospătare rapidă de 120 Hz și un timp de răspuns neglijabil, de doar 0.2 milisecunde, rezultatul fiind imagini în mișcare foarte clare.

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) este proiectat pentru a face față cu brio nevoilor tipice ale creatorilor de conținut, ținând cont, totodată, de realitățile și necesitățile lucrului de acasă sau în deplasare, motiv pentru care zona de lucru a fost extinsă și au fost utilizate componente cu o rezervă de performanță pregătită pentru orice flux de productivitate.

Un display OLED care strălucește la toate capitolele

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) include două ecrane, însă anul acesta caracteristicile esențiale ale celor două afișaje sunt aproape identice. Astfel, ambele rulează fluid la 120 Hz, folosesc panouri de rezoluție înaltă, 2880 x 1800 pixeli și sunt capabile să afișeze tot spectrul de culoare DCI-P3, standardul folosit în prezent la Hollywood.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Surpriza zilei la Indian Wells: Garbine Muguruza, eliminată în turul al doilea

Redacția

Disperați și epuizați, soldații ucraineni recunosc superioritatea rușilor: „Au mai mult echipament și forță de muncă”

Redacția

Iohannis: Sunt în asentimentul oamenilor de afaceri din România. Îi asigur că nu vom renunţa la promisiunea unei bune guvernări

Redacția
Încarcă...