NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Local

Unul dintre accesoriile montate în locul de joacă de la blocul „Moldova” s-a stricat după doar câteva săptămâni de folosință

Un tobogan proaspăt achiziționat de municipalitate s-a stricat după doar câteva săptămâni de la darea sa în folosință. Deși la prima vedere pare o știre măruntă, din cauza faptului că în Pașcani locurile de joacă nu au fost considerate până acum o prioritate, aceasta devine relevantă.

Practic aflăm că Primăria Municipiului Pașcani preferă să se zgârcească la bani atunci când vine vorba de acccesoriile care dotează locurile de joacă. De altfel, imediat după inaugurarea locului de joacă de la blocul Moldova, pășcănenii au criticat faptul că Primăria s-a zgârcit la bani și nu a montat tartan decât în imediata apropiere a jocurilor destinate copiilor.

În conferința de presă care a avut loc ieri, primarul Marius Pintilie a explicat că unul dintre accesorile ce dotau locul de joacă de la blocul Moldova s-a stricat, iar firma care l-a livrat l-a ridicat pentru a-l repara, acesta fiind în garanție.

Advertisements

„Sunt niște accesorii care au un defect, firma a venit le-a luat și le aduce înapoi reparate. Sunt în garanție”, a explicat primarul Marius Pintilie.

Advertisements
  

Pe de altă parte, un proiect de amenajare a unui loc de joacă în zona vale, a cărui valoare este de 4,5 milioane de lei stă blocat în Primărie de mai bine de o lună.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Vineri se verifică sistemul de alarmare a populației, la Pașcani

Oana Cordoneanu

Simpozion Constantin Ciopraga (VIDEO)

Redacția

Cod portocaliu de ploi abundente în 10 judeţe printre care și județul Iași

Redacția
Încarcă...