NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Iliescu, reacție după moartea Reginei Elisabeta: Și-a făcut datoria fără ezitare

Ion Iliescu, fost președinte al României, a transmis condoleanțe familiei regale britanice după moartea Reginei Elisabeta a II-a, monarh pe care l-a cunoscut și cu care a discutat și personal.

Ion Iliescu si Regina Elisabeta FOTO blog Ion Iliescu png

Ion Iliescu și Regina Elisabeta au discutat în 2004 FOTO Blog Ion Iliescu

Advertisements

Fostul președinte al României vine cu un mesaj și după moartea Reginei Elisabeta, în care amintește atât importanța acesteia, cât și detalii personale. „Încetarea din viață a Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a marchează sfârșitul unei epoci istorice, plină de schimbări, în care Marea Britanie a avut de jucat un rol de primă mână. Victoria Marii Britanii în cel de-al Doilea Război Mondial, la care Regina a participat direct, ca toată generația din care a făcut parte, a fost începutul unor reforme economice și sociale ce au influențat atât continentul european, cât și întreaga lume. Și-a făcut datoria care-i revenea în sistemul politic britanic, fără ezitare, și fără să se lase purtată de convingerile sale personale, oricât de greu i-a fost asta, în momente delicate din viață.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements
Advertisements

Related posts

Propunere legislativă: centre în care dependenţii de droguri se vor putea injecta legal, sub supraveghere medicală

Redacția

Avocat, fost membru CSM: Juridic, Congresul PNL este un eveniment la care pot participa maximum 200 de persoane, toate vaccinate, dacă se depăşeşte pragul de infectare de 3 la mie

Redacția

Șeful PNL Timiș, Alin Nica, l-a trădat pe Florin Cîțu după ce a fost la petrecerea de ziua acestuia: ”Premierul Nicolae Ciucă este o variantă viabilă pentru funcţia de preşedinte al PNL, performează la guvernare”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site