NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

YouTube Kids va avea propriul site web. Care sunt noutățile platformei video pentru copii

Canalul creat special pentru copii, YouTube Kids, aduce culoare și veselie în viața celor mici din februarie 2015. Pe lângă aplicația lansata atunci, acum va exista și în varianta de site web. Iată care sunt noutățile despre YouTube Kids.

 

  

Pentru copii, YouTube Kids e o încântare. YouTube Kids este platforma cu video-uri pentru copii care lansează şi varianta de site web. În prezent există doar varianta de aplicaţie de mobil, şi aduce câteva noutăţi pentru părinţii care vor să gestioneze conţinutul video pe care să-l urmărească cei mici.

Ce găsesc copiii pe YouTube Kids

Pe YouTube Kids, copii găsesc toate video-urile preferate, de la desene animate și cântecele pentru copii la conținut educațional și răspunsurile la întrebările pe care și le pun despre natură, știință și lumea care ne înconjoară.

Copii pot urmări aventurile personajelor preferate din desenele animate de la Cartoon Network România sau Boomerang România, asculta cântecele de la TraLaLa sau Cantece Gradinita, învăța cu personajele BabyRiki sau cu Paxi, personajul creat de European Space Agency pentru a-i ajuta pe copii să descopere natura și universul.

Aplicația YouTube Kids este disponibilă gratuit și poate fi utilizată pe telefon, tabletă sau ecrane TV, utilizând Chromecast, Apple TV, console de jocuri sau televizoare smart. Localizarea YouTube Kids înseamnă, dincolo de meniuri în limba română, și un algoritm care are în vizor conținutul local, de la recomandări la rezultatele căutărilor.

Aplicația YouTube Kids

Aplicaţia YouTube Kids a fost lansată în România în luna februarie 2015. Într-o postare pe blogul companiei, Google anunţă că în această săptămână va lansa si varianta web a platformei. În prezent, aplicația YouTube Kids este disponibilă în 60 de țări la nivel global (inclusiv România) .

Această nouă aplicație vine cu update-uri care vor permite părinţilor să selecteze conţinutul în funcţe de categoria de vârstă, astfel:

Preșcolari (pentru copii cu vârste de până în 4 ani) este o categorie concepută pentru a permite copiilor să urmărească videoclipuri care promovează creativitatea, jocul, învățarea și explorarea.

Tineri (5-7 ani) este concepută pentru a permite copiilor să-și exploreze interesele și să caute o mare varietate de subiecte, inclusiv cântece, desene animate, meșteșuguri și multe altele.

Cei mai mari (8-12 ani) este concepută pentru a permite copiilor cu o oarecare independență să caute și să exploreze videoclipuri, jocuri, vlog-uri despre familie, știință și multe altele.

 

 continuare pe www.a1.ro

Advertisements

Related posts

3 lucruri importante de care trebuie sa tii cont atunci cand cumperi o casa de vacanta

Redacția

Descopera ce sa NU faci daca vrei sa castigi bani din pariuri

Redacția

Tipuri de fotolii și care este mai potrivit pentru casa ta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site