RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Comuna Hărmănești are secretar titular pe post

Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) a finalizat concursul pentru promovarea in postul de secretar al comunei Harmanesti, judetul Iasi.

 

  

Astfel, Liliana Fasola, singura candidata care asigura interimatul in comuna, a trecut de probele scrise si de interviu, acumuland 169 de puncte dintr-un maximum posibil de 200.

“Studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta în stiinte juridice sau administrative, studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administratiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minimum 2 ani, sa fie numiti într-o functie publica din clasa I, sa nu aiba în cazierul administrativ o sanctiune disciplinara neradiata”, erau conditiile de participare.

sursa www.bzi.ro

Related posts

Noi documente explozive de la concursul pentru postul de director al Eco Salubritate:procese verbale înregistrate înainte de a fi întocmite!

Răzvan Grecu

Alimentarea cu gaz metan pe strada Bucuriei din Boșteni – posibilă abia peste doi ani

Ema Roman

Comisia de Urbanism:„Spațiul în care funcționează Banca Transilvania a fost construit ilegal”

Răzvan Grecu
Încarcă...