NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Vor să fie liberi, după ce au omorât un bărbat la Cristești

Cei trei indivizi din județul Neamț acuzați că au omorât cu furcile un bărbat nu i-au înduplecat pe magistrați.Curtea de Apel Iași a respins recursurile la prelungirea arestării preventive formulate de cei trei nemțeni.

În urmă cu câteva zile, instanța a dispus arestarea a trei indivizi din Neamț, Gheorghe Cojocariu (28 de ani), Daniel Olaru (21 de ani) și Ghiocel Arămescu (43 de ani), pentru omor calificat.

Cei trei sunt suspectați că l-au ucis în bătaie pe un sătean în vârstă de 43 de ani din localitatea Cristești. Astfel,  cei trei au venit în localitate, unde au consumat băuturi alcoolice cu victima. Nemțenii au decis să facă o vizită în județul vecin, deoarece, în satul lor, nu mai era vreo cârciumă deschisă, iar ei țineau cu tot dinadinsul să consume băuturi alcoolice.

  

 Au ajuns în apropierea satului în jurul orei 22.00 și, în dreptul unui pod, au dat peste alte două căruțe, în care se aflau cinci persoane, una dintre acestea fiind victima, Constantin C. Cele două grupuri de persoane au schimbat câteva vorbe după care au decis să meargă în Cristești, pentru a consuma băuturi alcoolice împreună. Au ajuns astfel, în scurt timp, în barul „Red Night“, acolo unde s-au așezat la aceeași masă și au băut bere. După miezul nopții, patronul localului le-a cerut petrecăreților, opt la număr, să plece. Bărbații, amețiți bine, au plecat, având asupra lor mai multe sticle de bere, înspre o stație Peco din afara satului.

Anchetatorii au susținut că, pe fondul unui conflict spontan, victima a fost lovită de către cei trei nemțeni cu obiecte contondente (furci și un par), suferind leziuni care i-au provocat decesul.

sursa www.oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

Advertisements

Related posts

În Sâmbăta Mare, o șoferiță din Hălăucești a intrat cu mașina într-o căruță

Ema Roman

Tamponările se țin lanț în intersecția de la Kaufland. Sensul giratoriu nu prezintă interes

Oana Cordoneanu

Un bătrân din Gâștești a primit 6 ani de închisoare pentru că și-a omorât ginerele

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site