RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident mortal la Cristești. Șoferul unui BMW a trecut cu mașina peste un bărbat întins pe stradă

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 29 de ani din localitatea Cristești. Ieri noapte acesta a decedat în urma unui eveniment rutier. S-a întins pe șosea și a fost călcat de un BMW condus de un șofer din Câmpulung Moldovenesc.

Victima, Năstase Ababei avea obiceiul de a apela la mila șoferilor care erau în tranzit prin zona respectivă. Potrivit informațiilor  ar fi consumat ieri băuturi alcoolice, iar spre seară a revenit la cerșit. Cuprins de aburii alcoolului dar și de problemele ce le avea a ales să moară. Ieri noapte, în jurul orelor 22.30 s-a întins pe șosea, fiind călcat de o mașina condusă de un bărbat de 33 de ani. La fața locului au ajuns și medicii de la Serviciul de Ambulanță, care au resuscitat victima. Din păcate tânărul a decedat. Polițiștii Biroului Rutier fac acum verificări pentru a stabili cu exactitate modul cum a avut loc evenimentul.     

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

Related posts

„Sifoanele“ de la RAR: avem referatul de arestare. Inginerii lucrau „pe persoană juridică“

Redacția

Femeie de 85 de ani, accidentată în Paşcani, în timp ce traversa strada

Ema Roman

Un grup de tineri și-au împărțit pumni și picioare în această dimineață în zona Gării. Pentru a scăpa de polițiști s-au urcat toți în aceeași mașină (VIDEO)

Marius Parteni
Încarcă...