NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Vom avea tichete de masă pe suport electronic


Compania Sodexo va emite tichete de masă pe suport electronic, de la 23 octombrie după ce a fost autorizată de Ministerul Finanţelor Publice

  

“Sodexo este astfel emitentul cu cea mai mare reţea naţională de comercianţi parteneri autorizat să emită tichetele de masă pe suport electronic, cel mai nou beneficiu extrasalarial pe care angajatorii îl pot oferi angajaţilor lor”, se arată într-un comunicat al companiei citat de Mediafax.

La nivel mondial, 65%-70% din volumele emise de grupul Sodexo sunt în format electronic. Sodexo se așteaptă ca după primii trei ani, volumul de tichete de masă să ajungă la 30% din total.

Cifrele arată că în România, unu din doi angajaţi primeşte tichete de masă. În Germania, doar 0,5% din angajaţi primesc acest beneficiu. În țări ca Ungaria, procentul de angajați care primesc tichete depășește 65%.

Advertisements

În prezent reţeaua comercianţilor care acceptă noile tichete de masă pe suport electronic Gusto Pass depăşeşte 4.200 de unităţi de alimentaţie publică, locuri de luat masa si magazine, răspândite pe mai mult de 85% din teritoriul ţării.

Advertisements

Sursa: Libertatea.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un pas către falimentul UE. Telegraph: Franţa va cere suspendarea spaţiului Schengen

Redacția

Cum se mănâncă stridiile și care este băutura potrivită la o asemenea masă

Redacția

O femeie din Dolj a fost inmormantata in mijlocul unui camp

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site