NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vizita CNAIR la Iași pe traseul viitoarei autostrăzi

O delegatie condusa de directorul tehnic CNAIR a efectuat ieri o vizita pe amplasamentul Autostrazii Targu Neamt – Iasi – Ungheni, pe variantele de traseu dintre Letcani și Ungheni, in vederea identificarii constrangerilor de teren și stabilirea unui traseu pentru drumul de legatură catre aeroport si catre spitalul regional.

Programul delegatiei a cuprins o deplasare pe zona Letcani – Rediu – Breazu – Popricani si Golaesti. CNAIR a dat asigurari ca se va tine cont de cererile iesenilor și ale autorităților, urmand a se lua o decizie corecta, care sa deblocheze proiectul.

De asemenea, a fost verificata si executia forajelor pe tronsonul dintre Târgu Neamt si Targu Frumos. In teren sunt mobilizate 5 utilaje de forat si 1 utilaj pentru efectuarea de investigatii.

tele m

  
Advertisements

Related posts

Spaniolii vor face studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Bacău-Pașcani

Redacția

Primăria municipiului Pașcani trebuie să plătească 9,4 miliarde de lei vechi unei firme aflate în insolvență! Vinovații vor fi trași la răspundere!

Răzvan Grecu

Ședință de Consiliu Local la Târgu Frumos cu 9 puncte pe ordinea de zi. Proiect pentru plata online a taxelor și impozitelor locale

Oana Cordoneanu
Încarcă...