RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Virgil Popescu, după ce a fost bruscat de George Simion: Se uita foarte ameninţător în ochii mei. Nu mi-a fost teamă

„E vorba de tras un semnal de alarmă că suntem în Parlamentul României, nu suntem în perioada interbelică, într-o zonă de tristă amintire. Lucrurile trebuie să reintre în normal”, a declarat Virgil Popescu la ieşirea din şedinţa de plen în care a fost bruscat de colegul său din Parlament, deputatul George Simion. 

„Un alt coleg a fost bruscat în sesiunea trecută”, a amintit ministrul, făcând referire la colegul său, fostul ministru liberal Florin Roman. 

„Se uiat ameninţător în ochii mei”, a declarat Popescu, care a precizat că nu i-a fost teamă de Simion.

„Chestorii sunt tot colegi de-ai nostri nu sunt persoane de ordine. Aici este vorba de tras un semnal de alarmă. Ca suntem în Parlament”, a mai explicat ministrul Energiei referitor la acţiunille deputatului George Simion 

  

În ceea ce priveşte o posibilă plângere, ministrul a declarat: „O să văd şi eu înregistrarile şi o să mă gândesc şi eu foarte bine împreună cu colegii avocaţi să vedem ce se poate face. Mă intereseaza în primul rând că acest lucru să nu se mai întâmple. O persoană care te face hoţ, care vine la tine ameninţător nu este un comportament de Parlament(…) Cred că s-a ajuns mult prea departe şi cred că trebuie luate măsuri.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ciolacu anunță o discuție cu Nehammer, cancelarul Austriei, în perioada următoare, pe aderarea la Schengen a României

Redacția

Premierul promite dotări noi și resursă umană pentru serviciile de ambulanță

Redacția

Sondaj Curs. Alianţa liberalilor cu PSD, văzută de două ori mai utilă faţă de cea cu USR

Redacția
Încarcă...