NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe: ”Așa-zisa amenințare rusă, o încercare a SUA de a minimaliza eșecul din Afganistan”

Într-o postare de pe canalul său Telegram, Maria Zakharova – purtătoarea de cuvânt al Ministerului de Externe al Rusiei – notează că, în ultima perioadă, Vestul ar dezvolta ”binecunoscutele fobii psihedelice ale presei occidentale despre «agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei»”.

Tensiunea de la granița dintre Rusia și Ucraina se află la cote din ce în ce mai alarmante, însă Maria Zakharova transmite că nu este vorba decât de un scenariu pus la cale de SUA, Marea Britanie alăturându-se fără rezerve.

Cu toate acestea, scrie Zakharova, ”timpul trece, Rusia nu atacă Ucraina. Calculul Statelor Unite care au comandat această «muzică» și al britanicilor care li s-au alăturat este de înțeles: ei înșiși au inventat «amenințarea rusă», ei înșiși s-au adunat pentru o luptă «eroică» împotriva ei, pentru a comite apoi o provocare și pentru a-și anunța, cu voce tare, «victoria»”.

VIDEO | Protest fără precedent al antivacciniștilor în Canada. Primarul din Ottawa a declarat stare de urgență

  

07 Feb, 14:17 | Știri externe

Advertisements

„Kievul ar putea cădea în 72 de ore, dacă Rusia decide să invadeze Ucraina”. Avertismentul unui general american

07 Feb, 13:34 | Știri externe

Advertisements

Un cursant Navy SEAL a murit și altul este spitalizat după ce au finalizat prima fază a antrenamentului, cunoscută drept „Săptămâna Iadului”

Practic, potrivit purtătoarei de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, este vorba despre o încercare de minimalizare a eșecului din Afghanistan, iar ”amenințarea rusă” ar fi,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Miami vrea să scoată armele din circulaţie și să le trimită ucrainenilor. Cât primeşte un cetăţean care predă o pușcă de asalt

Redacția

O profesoară în vârstă de 22 de ani a fost ucisă în bătaie într-un loc popular de plimbare din Irlanda. Suspectul principal este un român

Redacția

Belarusul le interzice cetățenilor săi să mai plece în străinătate, cu câteva excepții

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site