NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Viitorul Tg. Frumos a ratat dramatic promovarea în Liga III

Visul târgoveților de a avea o echipă de fotbal în Liga III s-a spulberat într-un mod dramatic. Viitorul a pierdut barajul de promovarea în fața celor de la FC Pojorâta cu scorul de 2-1. Golul victoriei echipei sucevene a fost marcat în minutul 97,  din prima repriză de prelungiri.

 

 Partida disputată la Dorohoi fost una dramatică cu multe faze de poartă. Scorul a fost deschis de cei din Pojorâta după un penalty obținut în minutul 31. Scorul pauzei a fost 1-0 pentru suceveni, dar la 2 minute de la reluare Viitorul a egalat prin Florin Dodan.

  

 În minutul 84 jucătorul Vlad Nuțu de la Pojorâta vede al doilea galben și este eliminat. La capătul celor 90 de minute de joc scorul era egal așa că s-a mers în prelungiri. În minutul 97 al primei reprize sucevenii dau lovitura de grație pe un atac. 

 Pentru Viitorul Tg. Frumos au evoluat: Ion Geoacaș – Bogdan Rotaru, Ovidiu Chelaru, Tiberiu Beceru, Marian Alexei, Marius Davidoaia, Edi Grigoraș, Bogdan Chiper, Florin Dodan, Cătălin Scrab și Andrei Despan. Antrenorul formației este Tiberiu Beceru, iar președinte al clubului Lili Ciobanu.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cupa “Dan Sălceanu” la fotbal, sâmbătă 29 august, pe stadionul CSM

Marius Parteni

7 șahiști ai CSM Pașcani participă la Grand Prix Iași – Cupa Moldovei

Răzvan Grecu

Italia este prima echipă calificată în optimile Euro 2020, după victoria cu 3-0 în fața Elveției

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site