RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Viitorul sună bine pentru oamenii de afaceri ieşeni

9 din 10 oameni de afaceri din Iaşi şi din judeţele învecinate sunt încrezători sau foarte încrezători în evoluţia pozitivă a economiei locale în anul 2016. 

Aşa reiese în urma unui studiu realizat în mediul de afaceri din Iaşi de către Ernst&Young (EY) şi Doingbusiness.ro, în cadrul evenimentului „BUSINESS to more BUSINESS”.

 

  

Studiul a fost realizat pe baza răspunsurilor oferite de un eşantion reprezentantiv constituit din antreprenori şi manageri din regiunea Iaşi, selectaţi din audienţa reprezentată de companii cu cifre de afaceri de peste 250.000 de euro, participante la eveniment. „26% dintre cei intervievaţi cred că afacerile lor vor înregistra creşteri cuprinse între 10% şi 20% în 2016 faţă de 2015, 15% dintre repondenţi apreciază că volumul lor de afaceri va fi mai mare cu peste 20% anul acesta şi doar 8% dintre cei intervievaţi văd o contracţie a afacerilor în 2016. 52% dintre repondenţii ieşeni văd o creştere iminentă a numărului de angajaţi, ca nevoie obiectivă generată de o economie în creştere”, potrivit studiului citat. 

Advertisements

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Divizia SCUDAS va expune un portofoliu complex de produse la cel mai mare târg de profil din lume

Ema Roman

Loteria Română a lansat „Loz Iliuţă”, cu un câştig maxim de 50.000 de lei

Redacția

KOSAROM a ajuns la 56 de magazine doar în Moldova şi se extinde spre Bucureşti şi Constanţa

Redacția
Încarcă...