NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Viitorul sună bine pentru oamenii de afaceri ieşeni

9 din 10 oameni de afaceri din Iaşi şi din judeţele învecinate sunt încrezători sau foarte încrezători în evoluţia pozitivă a economiei locale în anul 2016. 

Aşa reiese în urma unui studiu realizat în mediul de afaceri din Iaşi de către Ernst&Young (EY) şi Doingbusiness.ro, în cadrul evenimentului „BUSINESS to more BUSINESS”.

 

Studiul a fost realizat pe baza răspunsurilor oferite de un eşantion reprezentantiv constituit din antreprenori şi manageri din regiunea Iaşi, selectaţi din audienţa reprezentată de companii cu cifre de afaceri de peste 250.000 de euro, participante la eveniment. „26% dintre cei intervievaţi cred că afacerile lor vor înregistra creşteri cuprinse între 10% şi 20% în 2016 faţă de 2015, 15% dintre repondenţi apreciază că volumul lor de afaceri va fi mai mare cu peste 20% anul acesta şi doar 8% dintre cei intervievaţi văd o contracţie a afacerilor în 2016. 52% dintre repondenţii ieşeni văd o creştere iminentă a numărului de angajaţi, ca nevoie obiectivă generată de o economie în creştere”, potrivit studiului citat. 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Iaşul are cinci campioni în Business, pe regiunea Moldovei! Doi sunt în Paşcani!

Redacția

Doi ieşeni au câștigat premii consistente la ultima extragere LOTO

Redacția

Numărul pensionarilor a scăzut

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site