RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cioloş: Au fost folosite cartele prepay din România pentru pregătirea de atentate în UE. Serviciile cer instrumente care să le permită să monitorizeze foarte atent securitatea

Serviciile cer mai multe instrumente care să le permită să monitorizeze atent situaţia de securitate, plângându-se în special de reglementările privind cartelele prepay, a declarat premierul Dacian Cioloş.

 

”Sigur, nu are rost să ne ascundem după deget. Riscul există. Suntem în UE, participăm activ la lupta împotriva terorismului. Lucrurile sunt ţinute sub control, autorităţile îşi fac treaba. Vigilenţa este foarte mare”, a spus primul-ministru la Pro TV, întrebat despre riscurile de atentat în România, în contextul evenimentelor din Belgia.

  

”Serviciile cer mai multe instrumente care să le permită să monitorizeze atent situaţia”, a răspuns Cioloş, întrebat dacă serviciile cer mai multă putere.

Premierul a admis însă că există mai multe subiecte puse în dezbatere de către servicii care “probabil vor reveni”.

 

 Sursa: mediafax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

L-ați văzut? Un minor a dispărut din Pașcani și este căutat pe litoral

Redacția

Ieșeanul împușcat de polițiști după ce a fost urmărit câțiva km, a murit (Video)

Redacția

Acțiune a polițiștilor pășcăneni pentru depistarea șoferilor care nu respectă regulile instituite în zona trecerilor la nivel cu calea ferată

Redacția
Încarcă...