RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Zelenski: Am aprobat un plan strategic exhaustiv pentru reformarea sistemului nostru de aplicare a legii. Trebuie să asigurăm siguranţă, libertate şi respect la maximum pentru lege şi pentru oameni în Ucraina

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, anunţă că a aprobat „un plan strategic exhaustiv” pentru reformarea sistemului de aplicare a legii, arătând că trebuie asigurat un sistem de garantare a justiţiei şi legii şi ordinii care să corespundă şi scopului privind accederea rapidă a Ucrainei în Uniunii Europene. „Încrederea în interiorul statului şi încrederea în stat sunt construite pe încrederea în cei care acţionează în numele statului. Sistemul de aplicare a legii şi cel al procuraturii sunt elemente-cheie”, subliniază el.

Volodimir ZelenskiFoto: POU / Zuma Press / Profimedia

Zelenski şi-a început mesajul de joi seară mulţumind luptătorilor şi unităţilor care s-au făcut remarcate în apărarea Ucrainei în această săptămână, vorbind despre cele din Khortytsia, Tavria, Odesa şi unităţi ale Gărzii Naţionale care participă la apărarea din regiunile Doneţk şi Lugansk, relatează News.ro. El a adăugat că a semnat un decret pentru acordarea de noi distincţii unor luptători.

  

„Fiecare dintre aceste titluri, fiecare dintre aceste unităţi este o onoare, o mândrie a Ucrainei, un eroism al poporului nostru. Eroismul care face Ucraina liberă pentru totdeauna. Rezistând acum, eliberând acum pământul nostru, oferind acum victorii Ucrainei, fiecare dintre cei care luptă pentru Ucraina oferă libertate tuturor noilor generaţii ale poporului nostru.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Politolog austriac: Viena va renunţa la vetoul pentru Schengen după alegerile parlamentare / Firmele austriece suferă pierderi

Redacția

Doi morți după ce o mașină a intrat cu viteză într-un camion

Redacția

Secretarul general al ONU se va întâlni marți cu președintele Vladimir Putin la Moscova

Redacția
Încarcă...