NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Vrancea: Zeci de gospodării inundate în urma ploilor / Pompierii intervin pentru evacuarea apei

Zeci de gospodării din mai multe localităţi din judeţul Vrancea au fost inundate, luni seară, în urma ploilor abundente. Pompierii intervin pentru evacuarea apei din curţile ori casele inundate, potrivit agenției news.ro.

În judeţul Vrancea, luni seară a plouat abundent, înregistrându-se între 30 şi 40 de litri de apă pe metrul pătrat, într-un timp foarte scurt. În urma vijeliei puternice, a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Astfel, un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani a intervenit cu o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime în localitatea Câmpineanca pentru îndepărtarea unui copac lovit de trăsnet care putea să cadă peste acoperişul unei case.

În urma averselor abundente s-a solicitat sprijin pentru evacuarea apei din curtea unui agent economic şi a 3 gospodării inundate, în localitatea Slobozia Bradului. Pompierii au acţionat cu o autospecială de intervenţie şi o motopompă transportabilă.

Advertisements
Advertisements
  

Totodată, în localitatea Obrejiţa, 40 de gospodării au fost inundate. Au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. Pompierii militari au acţionat cu două autospeciale de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de intervenţie, o motopompă de capcacitate mărită şi două motopompe transportabile. Intervenţia s-a desfăşurat în cooperare cu pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Obrejiţa.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Culise. Ce planuri au PNL şi PSD pentru viitorul Guvern: mari reforme, împărţire echilibrată funcţiilor de top, aducerea celor mai importanţi lideri în Cabinet

Redacția

​Funeraliile arhiepiscopului sudafrican Desmond Tutu au fost modeste, aşa cum şi-a dorit

Redacția

Scandal la protest. Poliția a fost amendată de Jandarmerie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site